Tuesday, 17 September 2013

Haluuuu...
Me do nothing here waiting for something. Okay, rayuan tak diterima. Jadinya kita kena teruskan hidup dengan mencari kerja. Satu ketika dulu pernah terfikir yang I'm not going to the interview. Nak buka business sendiri. lol takut punya pasai sanggup nak buka business sendiri. Itu permikiran tak matang ku. Kini setelah 21 tahun, I start realize yang 'kalau kita nak berjaya, kita kena atasi rasa takut tu' (bajet mmg dah independent habis). haha Tapi seriously, bila kita fikir balik, banyak benda yang ditakuti sebelum ni dah pun ditempuhi dengan jayanya. Kita takut sebab kita tak pernah laluinya, it just mind set guys.
Bila baca balik post ni rasa nak campak lappy ni. Kemain poyo ayat dia. Ini semua hanya la pembangkit semangat untuk cari kerja. lala 

Wish me luck. 

No comments:

Blog Archive

Followers