Saturday, 8 November 2014

Bosan

Degree life ajar aku jadi matang. Dengan perangai yang tiap satu tu macam macam jenis. Termasuk la aku. Jadi muhasabah la diri ni selalu ye. Biar yang busuk tu jauh dari diri. Biar yang baik baik je melekat dalam diri. Hidup ni bukan selalu ceria bukan selalu senang macam dalam novel. Kita kena la pandai kutip yang baik baik and campak jauh yang busuk.
Moga selalu la berubah. Sikit pun tak apa. Sebab yang sikit tu lagi bagus dari yang tak ada tu. Kurang  - lebih tu perkara biasa la. Jangan makan dalam sangat. Hidup, sakit sikit sikit tu biasa.

No comments:

Blog Archive

Followers