Friday, 1 November 2013

My Power !

Haluuuuuu..
Today student uitm dapat result. haha  Sebenarnya tak amik kisah pun, tapi sebab ada kawan yang sem akhir, tu yang  teramik tau. lol
Tahniah untuk cik Ena. Anda dah buka mata ni betapa kuatnya anda.Sebenarnya anda pembakar semangat saya untuk bangun berdiri dan terus berlari. Berlari sama laju dengan awak. Tolong sentiasa bersama saya. Sentiasa pegang erat tangan ini agar saya tidak terjatuh lagi.

Guys, kalau korang berjaya tanpa pernah lalui zaman kejatuhan, korang tak akan rasa manisnya kejayaan tu.
What happen to me know, sem akhir baru tersedar dari lamunan sepanjang 5 sem. Alahai..tersangat la lambat untuk tersedar. Tapi, I still bersyukur sebab diberi kesedaran ini. Tak sabar nak masuk degree. Bermula dari tersangat la bawah. Perbaiki kesilapan masa zaman jahiliah dulu. haha
Bukan senang nak masuk degree ni. Besar sangat harapan agar pemohonan kali ni diterima. (ayat dalam surat rasmi). Doakan saya :)

So, jangan la sekali terjatuh anda terus jatuh sebab Allah janjikan pahit hari ini akan ada manis madu hari esok, yang pasti dengan usaha !

positive


No comments:

Blog Archive

Followers