Thursday, 14 February 2013

Teluk Kemang, Port Dickson


....
Untuk cuti mid term ni kami sekeluarga besar telah menjelajah ke PORT DICKSON! Seorang hanya RM 50. Destinasi bajet bajet je ni, but yang bajet ni la yang awesome! Plan ini telah di ketuai oleh gemek which is 
Raddina Rustam merangkap anak kedua terakhir Pak Tam rumah no 11 :)

Gembira and hilang sedikit stress belajar walaupun sebenarnya tak fikir apa pun pasal belajar balik cuti ni. LOL

Isi minyak
Hujan renyai
excited!
Mengharap hujan berhenti
Target pukul 10.30 sampai
Sampai tepat 10.30
Kecoh nak beli bola
Bentang tikar
Berebut makanan mcm kebulur gila
Gambar gambar
Bergaduh bila nak masuk air
Kesejukkan dalam air
Muka tabah tahan panas
Bananana boat 
Awesome bebeh
Himpap menghimpap
Gambar gambar
Seronok
Senyum sampai telinga
Main bola sepak tampar
#GG menang
Tukar baju cantik
Cari makan
Lapar kebuloq
Melaka
Solat dulu
Rumah bujang
Panjat pagar
Boys mandi
Girls gambar
wink wink
Tampal tayar
Makan kat makcik kerek @Alor Gajah
Kenyang perut 
Balik balik
Tebongkang masing masing 
bye bye tata tata

Satu hari bersama anda semua <3




























 


















































The End

2 comments:

Ly said...

Haha. Kelakar lah time korang panjat. Mesti rumah abang sado kan? :P btw, muka Mad memang mcm kasanova. Hehehehe

Go GG :P

nurul syahira said...

Dia mmg kasanova. hee A'ah rumah abg sado. Dia tak ado kunci pagor :DD

Blog Archive

Followers